På Änglagårds kafé så kan du ta dig en fika om du är sugen på kaffe eller om magen kurrar så har vi lite tilltugg som kan vara perfekt för dig.
Inne i kaféet så har plats för 30 personer att sitta och njuta av sitt kaffe med en go kaka till om du skulle vilja göra detta. På sommaren finns det ytterligare 30 platser som man kan sitta utomhus i vår lummiga trädgård under några av våra äpple och päronträd. Och omgiven med massor av blommande buskar och växter som sprakar av olika möjliga färger och goa dofter.
En perfekt plats för att kunna koppla av en stund och hämta andan och bara för att vara. Eller så umgås med sina nära och kära.
I och för sig har vi inte så stort sortiment av våra godsaker men de är välgjorda, antigen bakade eller tillagade i Änglagårdsköket. Att dricka finns det att tillgå det vanliga, kaffe, thé och choklad och några läsksorter. Men utöver det så erbjuder vi att man kan ta ett glas saft av vår egna sorters saft som vi har till försäljning i butiken eller så passar du på att smaka någon av de äpplemusterna som vi också säljer.
Det som du kan välja mellan att äta är fem sorters småkakor, muffins, vår egen äppelkaka med hemlagad vaniljsås, två sorters matpajer – olika sorter varje dag. Men det är alltid en vegetarisk och en med någon typ av kött i. Vår tomatpaj brukar vara den som är allra mest populär bland våra kunder som fikar hos oss. Dessutom så har vi smörgåsar gjorda på vårt surdegsbröd. De görs på beställning så att de alltid blir så färskt som möjligt. Men det finns tre sorters att välja mellan – ost, skinka eller salami.
Naturligtvis så kan vi erbjuda alternativ vi allergi. Det är bara att säga till oss när du beställer så ska vi se till att fixa något gott fika!
Det vi erbjuder i att äta i Änglagårds kafé är garanterat närproducerat och ekologiskt. Men framför allt så följer vi säsongerna på året. Vilket gör att vi har en stor variation på vårt utbud!
Våra öppettider kafé:
Måndag – Fredag 10:00 – 18:00
Lördag – Söndag 10:00 – 16:00

Prislista

Änglagårds kafé prislista kan du se här.
Dryck:
Kaffe 20 kr
Thé 10 kr
Choklad 15 kr m. vispgrädde: 20 kr
Läsk: 10 kr
Saft: 5 kr Bringare: 20 kr
Must: 10 kr

Kakor: 15 kr
Muffins: 20 kr
Äpplekaka m. vaniljsås: 30 kr
Smörgåsar: 25 – 40 kr
Paj m. grönsaker: Veg: 40 kr m. kött: 55 kr

Vid större sällskap kan vi alltid hitta på något speciellt. Kontakta oss för med information!

För mer information mejla: info@butikanglagard.se
Per telefon: 0736 -85 47 12